CONDICIONS GENERALS

Les presents condicions generals regulen la compra dels productes oferts a través del web www.labitlla.cat , propietat de Garsab Serveis Globals, SL amb NIF B17959784 i domicili a c. Porta Nova, 35 (17257) Torroella de Montgrí.

En aquest document ens referirem a “L’USUARI”, que és la persona física que adquireix el producte ofert a través del web i “L’EMPRESA”, que som nosaltres.

L’USUARI ha de llegir i acceptar les presents Condicions Generals i la informació dels productes que vulgui adquirir abans de procedir a la seva compra. Aquesta acceptació es realitzarà de forma expressa clicant a la casella “He llegit i accepto les Condicions Generals” que apareixerà abans de finalitzar el procés de compra. En fer-ho l’USUARI confirma que és major d’edat i que té la capacitat legal per adquirir els productes oferts per l’EMPRESA.

L’EMPRESA es reserva el dret a la modificació de les Condicions de Venda, així com l’Avís Legal o la Política de Privacitat sense previ avís.

 

OBLIGACIONS DE L’USUARI

L’USUARI s’obliga a tots els efectes a utilitzar el web i, si s’escau, a adquirir els productes oferts per l’EMPRSA de conformitat amb la llei i el que estableixen aquestes Condicions Generals.

L’EMPRESA es reserva el dret de suprimir del web qualsevol comentari o opinió dels USUARIS que sigui contrari a la legalitat vigent, especialment en els casos que vulneri els drets i les llibertats fonamentals de les persones.

 

PROCEDIMENT DE COMPRA I FORMA DE PAGAMENT DELS PRODUCTES

L’USUARI seleccionarà al web els productes que desitgi adquirir i la quantitat o el nombre d’unitats.

Per poder tramitar la comanda, L’USUARI haurà d’omplir el formulari amb les seves dades i procedir a la compra dels productes, i haurà d’acceptar expressament les presents Condicions Generals. A continuació es mostrarà un resum dels productes que vol adquirir, el preu, els impostos aplicables i les despeses d’enviament.

Un cop accedeixi a l’apartat “Pagar” l’usuari haurà de seleccionar l’opció de pagament mitjançant targeta de crèdit o recollida a botiga.

L’EMPRESA enviarà al correu electrònic de l’USUARI un e-mail justificant la recepció i confirmació de la compra realitzada, en el termini de les 24 hores següents a la recepció de la formalització de la comanda.

Si l’USUARI desitja una factura la podrà obtenir demanant-la per correu electrònic a l’EMPRESA.

L’USUARI serà responsable de la veracitat de les dades personals facilitades a l’EMPRSA, i en particular es responsabilitza que les targetes de crèdit o dèbit que utilitzi siguin de la seva propietat i que comptin amb fons suficients per cobrir el cost dels productes que vulgui adquirir. L’EMPRESA es reserva el dret a cancel·lar la venda en cas de no pagament, de devolució del cobrament, de targeta denegada o dades falses, o qualsevol càrrec indegut o fraudulent a la targeta utilitzada per a compres al web.

DISPONIBILITAT DE PRODUCTES

Els articles que s’ofereixen a través de www.labitlla.cat estan únicament disponibles per a Espanya Peninsular i Balears. Totes les comandes de productes estan subjectes a la disponibilitat dels mateixos. En aquest sentit, si es produeixen dificultats pel seu subministrament, no queden articles en estoc o es produeixen problemes d’inventari, l’EMPRESA es reserva el dret de facilitar informació sobre productes similars.

 

PREUS

Els preus que apareixen al web inclouen els impostos aplicables per a la tipologia de producte. L’EMPRESA es reserva el dret a anul·lar una comanda si hi ha hagut un error tipogràfic en el preu publicat i en aquest cas, l’EMPRESA es posarà en contacte amb l’USUARI per a trobar la millor solució possible.

Les despeses d’enviament no formen part del preu del producte i s’afegeixen posteriorment, una vegada iniciat el procés de compra, però abans de finalitzar-lo.

En el cas que hi hagi promocions o ofertes d’alguns articles, aquestes seran vàlides fins a finalitzar existències o fins a exhaurir el temps de durada. L’EMPRESA es reserva el dret a modificar el preu dels productes i les ofertes sense previ avís.

 

ENVIAMENTS

Els lliuraments es realitzen habitualment en un termini de 48/72 hores hàbils per a la Península i fins a 4 dies hàbils per a les Balears. No es faran lliuraments en dissabtes, diumenges ni festius.

Les despeses d’enviament no estan incloses en el preu dels productes.

La tarifa d’enviament és una tarifa plana de 7 € (IVA inclòs) per a la Península i 12 € (IVA inclòs) per a les Balears.

Per a comandes superiors a 80 € (IVA inclòs) les despeses d’enviament seran gratuïtes per a la Península. Per a les Balears, la comanda haurà de ser superior a 120 €.

 

DEVOLUCIONS

D’acord amb (l’article 71 de la llei 3/2014 de 17 de Març) tens com a consumidor un termini de 14 dies naturals per exercir al dret de desistiment, és a dir, de devolució del producte.

L’USUARI haurà de notificar la seva decisió de desistir del contracte a través d’una declaració inequívoca que podrà enviar per correu postal o per correu electrònic.

En el cas que la devolució sigui per haver rebut un producte en mal estat o incomplet, L’USUARI pot tornar-lo en un termini de 14 dies naturals des de la recepció sense cap cost.

L’EMPRESA li reemborsarà la totalitat de l’import de la compra, despeses de transport incloses, en un termini de 7 dies un cop rebut i comprovat el paquet retornat, i a través del mateix mitjà de pagament que es va utilitzar en la compra. El producte danyat s’haurà de retornar en el seu embalatge original, i contenir el 100% dels documents, guies i accessoris indicats en les instruccions. No podem rebre articles que mostrin un mal ús per part del client.

En el cas que la devolució sigui per algun altre motiu L’USUARI s’haurà de fer càrrec de les despeses d’enviament. Aquest cost es restarà del total de l’article un cop l’empresa li retorni els diners.

Recorda que el producte s’ha de retornar en perfecte estat, en el seu embalatge original i contenir el 100% dels documents, guies i accessoris indicats en les instruccions.

 

SERVEI D’ATENCIÓ AL CLIENT

Per a qualsevol comunicació, incidència o reclamació L’USUARI ens pot enviar una comunicació per diversos canals:

Per correu ordinari

LA BITLLA

Carrer Porta Nova, 35, 17257 Torroella de Montgrí, Girona

Per correu electrònic

claralabitlla@gmail.com

Per telèfon

Al 972757979

De Dilluns a Dissabte de 10:00-13:00 i de 17:00-20:00

0
    0
    Cistella
    Cistella BuidaTornar a la botiga

    Add a product

    Select a product Quantity